Rendezvények

Fellépések, amiket vállalok

Esküvők

Polgári szertartás:
Az esküvőn felcsendülő élő hárfamuzsika különleges hangulatot teremt. Ez az egyedülálló lehetőség, határainkon túl a reneszánszát éli. A házasulandó párok nem véletlenül választják életük meghatározó eseményének zenei aláfestéséhez az élő hárfamuzsikát. A hárfa hangja meghitt és elegáns hangulatot varázsol az ünnepi esemény köré, legyen szó bármelyik szertartásról. Már a vendégek érkezésekor szól a zene és a teljes házasságkötést végig követi /bevonulás, aláírás, gyűrűhúzás, vers, gyertyagyújtás, szülőköszöntés, gratuláció/.A zenéket személyes találkozás alkalmával választhatja ki a jegyespár. A repertoár bőséges lehetőségeket rejt magában. A zenei kínálatban a komolyzene mellett szerepel filmzene, musical, sanzon, latin és ír zene, jazz és pop.

Templomi szertartás:
A templom akusztikája gyönyörűen kiemeli a hárfa hangzását, maradandó élményt nyújtva az esküvőn. Az érkező vendégek hárfamuzsika hangjaira foglalhatják el helyeiket, majd a bevonuló zene után a szertartás részeként szólalnak meg a kiválasztott zeneművek. Kivonulás és a gratuláció alatt szintén hárfamuzsika szól. Olyan kis templomokba is ajánlom, ahol helyhiány miatt nincs lehetőség orgona muzsikára.

Háttérzene: 
– A teljes vacsora, vagy állófogadás alatt
– Kihangosítva is szólhat a helyszín bármely részén, így a családi fotózást vagy a vacsorát megelőző pezsgős koccintást is hangulatossá teheti.

Koncertek

Szóló és Kamarazenei fellépések
A hangszertársítás sokféle lehetőséget rejt magában, más-más hangulat, zenei hangzás jön létre, ha a hárfa fuvolával, hegedűvel, pánsíppal, trombitával vagy vonósnégyessel játszik együtt.
 
Karácsonyi koncertek
Meghitt ünnepi műsor karácsonyi dallamokkal, igény szerint zenés irodalmi estként is.

Christmaspartik

Nagyon könnyed, parti hangulatú műsor, népszerű karácsonyi dallamokkal, átiratokkal, igény szerinti összeállításban. A műsor rendelhető szóló koncertként és háttérzeneként egyaránt.
 
Koktélpartik, állófogadások, vacsorák, kiállítás megnyitók, konferenciák
A komolyzenétől a jazzig! Bármilyen összeállításban, igény szerinti terjedelemben rendelhető műsor, mely kérhető koncertszerű előadásban, vagy háttérzeneként egyaránt.